Letní pláž má nový přírůstek v podobě bistra

Zdroj: Tiskový úsek

Původní bistro bylo zbouráno spolu se zahájením stavby budoucího pětadvacetimetrového bazénu. „Dřevem obložený objekt nového bistra spolu s technickým zázemím vznikl v návaznosti na přístavbu pětadvacetimetrového bazénu, přičemž původní objekt určený k občerstvení byl zbourán ještě před samotným zahájením přístavby. Bistro, které bude v provozu v rámci Letní pláže, bylo vybudováno přímo pod pětadvacítkou a veřejnosti bude po zpevněných plochách přístupné pouze z venkovní části plaveckého areálu,“ uvádí primátor Pardubic Martin Charvát, zodpovědný za oblast majetku a investic.

Vedení Aquacentra Pardubice plánuje otevřít Letní pláž v brzké době. „Areál je v tuto chvíli připraven na zahájení letní sezony, nyní už jen vyčkáváme na příznivější počasí. V letošní sezoně bude návštěvníkům Letní pláže k dispozici hřiště na plážový volejbal společně se stolním tenisem. V současné době je celý areál v provozu v návaznosti na hygienické požadavky Ministerstva zdravotnictví ČR k provozu bazénů, wellness a aquaparků, stále je tedy nutné dodržovat zvýšená hygienická opatření, jako je například dezinfekce rukou při vstupu do aquacentra, pohyb po budově s rouškou, dodržování rozestupů ve vstupní hale, šatnách či sprchách a podobně,“ informuje nejen o možném zahájení provozu Letní pláže Jiří Vysoudil, ředitel společnosti PAP Pardubice, která aquacentrum provozuje.

Veškerá opatření, která v Aquancentru Pardubice v současné době platí, návštěvníci naleznou na webových stránkách plaveckého areálu.

 

 

Tiskový úsek

Magistrát města Pardubice